• Zato što želite bend koji će napraviti sjajnu atmosferu na vašoj svadbi koju će svi pamtiti
  • Zato što vam treba pouzdan i iskusan bend, jer ne želite još jednu stavku više o kojoj ćete brinuti
  • Zato što hoćete da sarađujete sa nekim ko će vas posavetovati i pomoći vam oko izbora muzike za svadbu
  • Zato što je naš uspeh da se VI provedete nezaboravno
  • Zato je TABOO BAND najbolji bend za svadbe i proslave

TABOO BEND VOLE NAJBOLJI BEOGRADSKI KLUBOVI

Taboo band ima preko 100 nastupa godišnje u mestima u Beogradu poznatim po dobrom provodu. Nastupamo po najpoznatijim beogradskim klubovima…splav Sindikat, club Kasina, Dardaneli, Gatsby, Maufaktura, Baraka, Lavash, Temperament, club Pupin itd.

 

 

  NEZABORAVNA ATMOSFERA

Energija na sceni, dobro raspoloženje i prepoznavanje povratne reakcije gostiju – to je recept za uspeh. Drugim rečima – na svirkama Taboo benda nema „mrtve atmosfere“, izbor pesama, repertoar i nastup prilagođava se, na osnovu reakcije gostiju, kada je to potrebno. Nekad je potrebno zagrejati atmosferu, a nekada izvući goste na podijum i time podići veselje na viši nivo – to je zadatak koji ovaj bend za svadbu rado prihvata.

Članovi Taboo benda kažu da je njihova najbolja reklama publika sa nastupa i zadovoljni mladenci!

TEHNIČKA OPREMA

Kada je Taboo bend u pitanju ne morate da razmišljate o ozvučenju i tehničkim detaljima – bend poseduje najkvalitetnije ozvučenje i opremu zbog čega nećete brinuti da li će muzika podjednako čuti u svim delovima sale. Sviramo na JBL VRX sistemu.

Bend sarađuje sa tehničarima koji montiraju i brinu o kompletnoj opremi (postavljanje mikrofona, mikseta i pozicioniranje zvučnika) tako da članovi benda dolaze na svaku svirku rastetećeni što mnogo utiče na to da budu skoncentrisani na samu svirku.

U proseku bend nastupa na oko 70 svadbi godišnje – što svakako znači da je u pitanju iskusan bend koji se susretao sa različitim zahtevima u smislu izbora pesama za svadbu, organizacije svadbe i tehničkih detalja.

Taboo band je nastupao u mnogobrojnim hotelima i restoranima kao što su Metropool, Crown Plaza, Majdan, Splendid, ZiraVila Jelena, Akacia open concept, Diamond Garden, Topciderac, Azzaro, Sonata, Djurdjevdan, Lux event centar, Top Night, As Lazic, Klub S….Svirao je na velikim svadbama na kojima je bilo preko 500 gostiju, ali i na manjim svadbama, proslavljenim u krugu šire porodice.

Milan – Vokal

Jovan – Gitara

 

Milos – Klavijatura

Filip – Bubanj

BEND ZA SVADBE CENA

Često se od mladenaca može čuti da je razlika kod cena bendova za svadbu mala ali da je razlika u nastupu i energiji velika. Zato je važno da dobro izaberete muziku za vaš najvažniji dan.

Za „Taboo band“ kažu da je odličan odnos kvaliteta i cene – najbolji način da se uverite u to je da posetite naš nastup!

Pozovite nas ili nam pišite.

+381 60/644-65-20 Jovan

+381 60/644-65-22 Marija

mail: tabooband@yahoo.com