Imate pitanja za nas?
+381 60 644 6520 / +381 60 644 6522

  • Zato što želite bend koji će napraviti sjajnu atmosferu na vašoj svadbi koju će svi pamtiti
  • Zato što vam treba pouzdan i iskusan bend, jer ne želite još jednu stavku više o kojoj ćete brinuti
  • Zato što hoćete da sarađujete sa nekim ko će vas posavetovati i pomoći vam oko izbora muzike za svadbu
  • Zato što je naš uspeh da se VI provedete nezaboravno
  • Zato je TABOO BAND najbolji bend za svadbe i proslave

NEŠTO VIŠE O BENDU:

Taboo band je osnovan 2009. godine i čine ga pet vrhunskih, iskusnih muzičara: istrumentalisti –Vladimir Kostic (bubanj, perkusije), Milos Milosavljevic (klavijatura, bas), Jovan Solaja (gitara), i vokalni solisti Marija Solaja i Milan Bujakovic.

Svi članovi našeg benda imaju dugogodišnju muzičku karijeru i iskustvo u velikim nastupima.

A ono zbog čega su najviše ponosni – svi su porodični ljudi, sviraju srcem i dušom, i na nastupima se zabavljaju zajedno sa vama. Ovaj bend prepoznatljiv je po tome što su muzičari uvek nasmejani i dobro raspoloženi.

TABOO BEND VOLE NAJBOLJE KAFANE U BEOGRADU

Taboo band ima preko 100 nastupa godišnje u mestima u Beogradu poznatim po dobrom provodu. Nastupali smo po najpoznatijim beogradskim kafanama i spavovima kao što su: splav Amsterdam, Acapulco, sokav Otad, splav Uzbuna, Kafana klub Tarapana, Kafana Sipaj ne pitaj, Klub Gaucosi, Kafana Druga kuća i dr.

PETKOM NA HUA HUA: Svakog petka TABOO BAND možete čuti na popularnom beogradskom splavu HuaHua.

NEZABORAVNA ATMOSFERA

Energija na sceni, dobro raspoloženje i prepoznavanje povratne reakcije gostiju – to je recept za uspeh. Drugim rečima – na svirkama Taboo benda nema „mrtve atmosfere“, izbor pesama, repertoar i nastup prilagođava se, na osnovu reakcije gostiju, kada je to potrebno. Nekad je potrebno zagrejati atmosferu, a nekada izvući goste na podijum i time podići veselje na viši nivo – to je zadatak koji ovaj bend za svadbu rado prihvata.

Članovi Taboo benda kažu da je njihova najbolja reklama publika sa nastupa i mladenci na čijim svadbama su uveseljavali goste!

TEHNIČKA OPREMA

Kada je Taboo bend u pitanju ne morate da razmišljate o ozvučenju i tehničkim detaljima – bend poseduje najkvalitetnije ozvučenje i opremu zbog čega nećete brinuti da li će muzika podjednako čuti u svim delovima sale. Sviramo na Dinacord Variline i L’acoustic sistemima.

Bend sarađuje sa tehničarima koji montiraju i brinu o kompletnoj opremi (postavljanje mikrofona, mikseta i pozicioniranje zvučnika, pa čak i opreme za svetlosne efekte i dim mašine) tako da članovi benda dolaze na svaku svirku odmorni i rastetećeni što mnogo utiče na to da budu skoncentrisani na samu svirku.

ISKUSNI BEND ZA SVADBU

Svaki član benda samostalno je nastupao na svadbama preko deset godina, a kao bend za svadbe nastupa od 2009. godine. U proseku, bend nastupa na oko 40 svadbi godišnje – što svakako znači da je u pitanju iskusan bend koji se susretao sa različitim zahtevima u smislu izbora pesama za svadbu, organizacije svadbe i tehničkih detalja.

Taboo band je nastupao na modernim svadbama, na luksuznim mestima i u porodičnim restoranima. U hotelima kao što su Metropool, Majdan, Splendid, Zira, u restoranima i salama za svadbu poput Vila Jelena, Grand Ada, Atlantis, Azaro, Holywood, Satelit, Top Night, As Lazic, Klub S Jakovo, Belwood, Nera, svirao je na velikim svadbama na kojima je bilo preko 500 gostiju, ali i na manjim svadbama, proslavljenim u krugu šire porodice.

Svadbe u Beogradu, i mnogo šire – „Taboo band“ je tokom godina radio  svadbe i proslave u Srbiji, Crnoj Gori i BiH.


Marija – Vokal

Milan – Vokal

Vladimir – Bubnjevi

Miloš ( Belac ) – Klavijatura

Jovan – Gitara

BEND ZA SVADBE CENA

Često se od mladenaca može čuti da je razlika kod cena bendova za svadbu mala ali da je razlika u nastupu i energiji velika. Zato je važno da dobro izaberete muziku za vaš najvažniji dan.

Za „Taboo band“ kažu da je odličan odnos kvaliteta i cene – najbolji način da se uverite u to je da posetite naš nastup!

Pozovite nas ili nam pišite.

+381 60/644-65-20 Jovan

+381 60/644-65-22 Marija

mail: tabooband@yahoo.com